26.04.2024

Aalto vyöryy Aavalevin avuksi, Lappiin asti

Aaltovoima apuun Aavalevin työntekijätarpeisiin

Kun lumipeitteiset tunturit siintävät horisontissa ja revontulet tanssivat pohjoisen taivaalla, Levin upeissa luonnonmaisemissa sijaitsee Aavalevi Oy, yritys, joka on omistautunut kiinteistöjen huolelliseen ylläpitoon ja hoitoon. Tämä yritys ei ole vain palveluntarjoaja, vaan kuin luotettava ystävä, joka pitää huolta niin kotimaisten kuin kansainvälisten vieraiden majoitusmukavuuksista, taaten, että jokainen hetki Levillä on unohtumaton.

 

"Viime vuoden lopussa, juuri kiireisimmän talvisesonkin keskellä, kun tarve ylimääräisille käsille kiinteistöhuollon ja puhtaanapidon tehtävissä oli kriittisimmillään, Aaltovoima astui kuvaan. Heidän nopea reaktionsa ja kyky vastata resurssitarpeisiimme oli vaikuttavaa. Aaltovoima ei vain ymmärtänyt yrittäjän haasteita kiireen keskellä, vaan osoitti myös syvää halua auttaa meitä pärjäämään liiketoiminnassamme. Aavalevin ja Aaltovoiman välinen luottamus on muodostunut pitkäaikaiseksi yhteistyöksi, joka jatkuu myös ensikaudella. "

”Yhteistyömme Aaltovoiman kanssa on ollut kuin hyvin suunniteltu vaelluspolku Levin sydämessä – jokainen askel on ollut mietitty ja jokainen etappi sujuva. Heidän aktiivisuutensa ja kiinnostuksensa ovat pysyneet vahvoina koko yhteistyön ajan. Suurella kiitollisuudella voimme sanoa, että Aaltovoima on ollut merkittävä osa meidän tarinaamme täällä Levin lumoavissa maisemissa. Kiitos Aaltovoimalle sitoutumisesta ja tuesta, jotka ovat olleet korvaamattomia.”

 

Aavalevi Oy:n toiminta perustuu vahvaan ammattitaitoon ja syvään ymmärrykseen kiinteistönhoidon moninaisista tarpeista. Heidän palveluvalikoimansa kattaa kaiken tarvittavan mökkien ja muiden kiinteistöjen ylläpidosta aina teknisiin töihin ja asiakaspalveluun. Tämä mahdollistaa sen, että jokainen kiinteistön omistaja tai sijoittaja voi luottavaisin mielin jättää arvokkaan omaisuutensa Aavalevin huolehdittavaksi, tietäen että kaikki hoituu parhaalla mahdollisella tavalla.

Levin alueen ainutlaatuiset luonnonolosuhteet asettavat erityisvaatimuksia kiinteistönhoidolle, mutta Aavalevi Oy on näiden haasteiden tasalla. Heidän osaamisensa ja kokemuksensa ansiosta he pystyvät tarjoamaan joustavia ja kohdennettuja ratkaisuja, jotka vastaavat juuri heidän asiakkaidensa tarpeisiin. Yrityksen toiminta-ajatuksena onkin varmistaa, että jokainen hetki Levillä on vaivaton ja nautinnollinen, olipa kyseessä lyhyt lomaviikonloppu tai pitempi oleskelu.