15.12.2023

Aaltovoima Oy vahvistaa rivejään: Olli Holopainen tuo yli neljännesvuosisadan kokemuksensa ja rautaisen ammattitaitonsa työelämän Aalloille

Olli Holopainen liittyy mukaan työelämän Aalloille tuoden yli neljännesvuosisadan kokemuksensa, sekä rautaisen ammattitaitonsa tiimiimme!

Marraskuussa takaisin perustajiensa omistukseen siirtynyt Aaltovoima Oy investoi vahvasti kasvuun, kun Aaltovoima Oy on iloinen saadessaan toivottaa Olli Holopaisen tervetulleeksi joukkoihinsa. Olli siirtyy työelämän Aalloille Senior Key Account Managerin rooliin, tuoden mukanaan yli 5 vuoden kokemuksen Selekta Henkilöstöpalveluilla sekä yli 10 vuoden vankkaa taustaa kiinteistö- ja siivousalalta muun muassa SOL:n ja RTK:n riveissä. SOL:n vuosinaan Olli palkittiin suorituksistaan vuosittain, tullen valituksi mm. vuoden myyntipäälliköksi. 

Olli Holopainen on nauttinut erinomaista mainetta asiakkaidensa ja työkavereidensa keskuudessa kaikkialla, missä hän on toiminut. Hänen tunnetaan erityisesti ihmisläheisenä persoonana, joka tulee toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Olli tuo mukanaan paitsi vahvan tietotaidon myös laajan kokemuspohjan, joka on karttunut vuosien varrella. Ei ole liioiteltua sanoa, että Ollilla on yksi Suomen parhaimmista ansioluetteloista palvelu- ja henkilöstöratkaisujen toteutuksessa.

Ollilla on näyttöjä erityisesti suurista palvelukokonaisuuksista. Hänen laajimmissa palvelukokonaisuuksissaan on toiminut jopa 50 henkilöä kolmessa vuorossa. Tällä taustalla myös Aaltovoima lähteekin tavoittelemaan kasvua erityisesti suurten ja haastavien palvelukokonaisuuksien toteutuksissa.  

"Olen iloinen saadessani olla osa Aaltovoima Oy:n joukkuetta ja tuoda mukanani yli neljännesvuosisadan kaupallisen kokemuksen. Uskon, että voimme yhdessä vastata asiakkaidemme edessä oleviin haasteisiin ja saavuttaa yhteisiä tavoitteita", kommentoi Olli Holopainen uutta työrooliaan. 

 Ollin tehtävänkuva Aaltovoima Oy:ssä keskittyy asiakkaiden kohtaamiin haasteisiin, joissa hänen rautainen ammattitaitonsa pääsee oikeuksiinsa. Olli on suorittanut johtamisen ja myynnin erikoisammattitutkinnot, mikä vahvistaa hänen osaamistaan näillä alueilla. 

Aaltovoima Oy uskoo vahvasti Ollin panokseen ja odottaa innolla yhteistä matkaa kohti menestyksellistä tulevaisuutta!