09.03.2024

Aallon voimalla rakentuvat myös huvipuistot

Aaltovoima välittää työntekijöitä myös huvipuistojen rakennustyömaille jo 15 vuoden kokemuksella.

Aimo Syrjäläinen istuu erään huvipuistolaitteen sisääntuloaulassa antamassa haastattelua työstään huvipuistossa ja yhteistyöstä Aalto henkilöstöpalveluiden kanssa. Kokenut mittamies ja työnjohtaja tuntee huvipuiston kuin omat taskunsa ja johtaa rakennustöitä jo 24 vuoden kokemuksella. 

 

Kysyn, minkälaista on työskennellä huvipuistossa, sillä eikö jokainen meistä ole joskus toivonut niin hauskaa ammattia? Jo eläkeikään ehtinyt Syrjäläinen viettää viimeistä vuottaan töissä hieman haikeissakin tunnelmissa. “Tällä työmaalla on kotoisa tunnelma, ja työ on aina mielenkiintoista. Huvipuistossa työskentely on hyvin erilaista ja tarjoaa enemmän vaihtelua ja erilaisia haasteita kuin tavanomaiset rakennustyömaat. Työpaikasta on tullut kuin toinen koti.” Aimo kuvailee. 

 

Työnjohtajana ja mittaajana toimiva Syrjäläinen vastaa paitsi rakennustöistä, myös työntekijöiden hankkimisesta työmaalle. Rekrytoinnissa Aimon apuna toimii luottokumppani Aalto henkilöstöpalvelut. Pitkään jatkunut yhteistyö aloitettiin jo vuonna 2009. Allon kautta Aimon tiimissä työskentelee monimuotoinen joukko rakennusalan ammattilaisia. Syrjäläinen pitää kumppanuutta Aallon kanssa erittäin hyvänä ratkaisuna rekrytointitarpeisiin. “Aallon kautta työntekijöiden saaminen on ollut helppoa, ja hyviä työntekijöitä sieltä on tullut. Työmaiden kestot vaihtelevat, ja henkilöstöpalvelu on tuonut helpotusta erityisesti lyhytaikaisiin henkilöstötarpeisiin.” Aimo kertoo. 

 

Huvipuistossa työskennellessä työntekijöiden luotettavuus on erityisen tärkeää, sillä kaikkein tärkeintä on turvallisuus. Työ vaatii erityistä huolellisuutta niin työnjohtajalta kuin työntekijöiltäkin. Ennen uusien laitteiden käyttöönottoa suoritetaan koeajoja, joista yksi muistuu Aimon mieleen erityisen hauskana työpäivänä. “Laitteen rakentaminen oli mielenkiintoinen projekti, ja sen valmistuminen erityisen hieno päivä. Piti ihan itsekin istua kyytiin testaamaan laite, ja hurja kyytihän se oli.” Aimo muistelee. 

 

Käytä sinäkin aikasi itsellesi mielekkään työn tekemiseen, ja jätä rekrytointi siitä nauttiville ammattilaisille. Aalto Henkilöstöpalvelut tarjoaa palvelut rekrytointitarpeisiinne, kuten suorarekrytointi, joustorekrytointi, ulkoistus ja urakointi. Oli tarpeenne sitten lyhytaikainen projekti tai pitkäaikainen rekrytoinnin tuki, meillä on teille ratkaisu. Luota Aalto Henkilöstöpalveluihin, kun haluat tehokkaan ja laadukkaan henkilöstöratkaisun. 

 

Kuvat