Palvelumme

Työpaikat ja tekijät tarpeisiisi!

Aalto Henkilöstöpalvelut on luotettava kumppanisi, kun sinulla on tarve työllistyä tai työllistää. Työelämän Aalloilla työllistyminen on nopeaa ja vaivatonta! Vuosien kokemuksella!

Toimintamme perusarvoja ovat ammattimaisuus, luotettavuus sekä joustavuus. Panostamme erityisesti työtekijöidemme laatuun, viihtyvyyteen, laadukkaisiin asiakas- ja työntekijäsuhteisiin sekä positiivisen ilmapiirin vaalimiseen työyhteisössä. Meille jokainen asiakas, työntekijä ja työsuoritus on tärkeä ja jatkuvuus on tärkein päämäärämme.

Olemme aina kiinnostuneita ahkerista ja työtä pelkäämättömistä työntekijöistä. Älä epäröi ottaa yhteyttä, vaikka sinulla ei olisi pitkää työhistoriaa tai kattavaa koulutusta. Yhdessä voimme löytää sinulle parhaiten sopivan työpaikan.

Työnhakijalle

Etsitkö uusia työmahdollisuuksia? Aalto Henkilöstöpalvelut tarjoaa vaivattoman ja helpon tavan löytää juuri sinulle parhaiten sopivan työpaikan. Tutustu avoimiin työpaikkoihin.

Lue lisää

Työnantajalle

Aalto Henkilöstöpalvelut tarjoaa luotettavan ja tehokkaan ratkaisun, kun etsit päteviä työntekijöitä rakennusalalle ja teollisuuteen. Otamme vastuun koko rekrytointiprosessista.

Lue lisää

Ota yhteyttä