Työnantajalle

Aalto henkilöstöpalvelut tuo huippu-osaajat apumiehistä työnjohtoon

 

Aalto Henkilöstöpalvelut tarjoaa luotettavan ja tehokkaan ratkaisun, kun etsit päteviä työntekijöitä rakennusalalle ja teollisuuteen. Olemme yhteistyökumppani, joka pitää lupauksensa ja on aidosti kiinnostunut asiakasyrityksistä ja työntekijöistä. Kokemuksemme alalta on vankka, ja laaja ammattilaisverkostomme varmistaa, että voimme toimittaa osaajat jopa seuraavana päivänä. Aalto Henkilöstöpalvelut tarjoaa monipuolisen valikoiman rakennusalan osaajia apumiehistä kokeneisiin työnjohtajiin.

Kun valitset Aalto Henkilöstöpalvelut kumppaniksesi, otamme vastuun koko rekrytointiprosessista. Tämä tarkoittaa, että rekrytointiin liittyvät riskit poistuvat harteiltanne, ja voitte keskittyä ydinliiketoimintaanne. Aikataulutus helpottuu, kun saatte tarvitsemanne työntekijät juuri silloin, kun niitä tarvitaan. Me hoidamme kaiken alkaen asianmukaisista luvista ja työsopimuksista aina työvaatteisiin ja kattaviin työterveyspalveluihin asti.

Toimintatapamme on selkeä ja sujuva

1.

Kerro meille työntekijätarpeesi!

2.

Etsimme teille oikean työntekijän!

3.

Valittu työntekijä saapuu työkohteeseen
valmiina työskentelemään.

4.

Jaetaan vastuu!

Me pidämme huolen hallinnollisesta puolesta!

Aalto Henkilöstöpalvelut tarjoaa monipuolisia palveluita, kuten suorarekrytointi, joustorekrytointi, ulkoistus ja urakointi. Oli tarpeenne sitten lyhytaikaisia projekteja tai pitkäaikaisempaa tukea, meillä on ratkaisu, joka vastaa tarpeitanne. Luota Aalto Henkilöstöpalveluihin, kun haluat tehokkaan ja laadukkaan henkilöstöratkaisun rakennusalan ja teollisuuden tarpeisiin.

Ota yhteyttä